Munvård

Allt om munhälsa

Tandimplantat i Göteborg med omnejd

Har du skadade eller tappade tänder som gör att du lider i det tysta? Då kan du behöva en tandläkare som kan utföra tandimplantat i Göteborg. Du behöver inte lida mer, det finns hjälp att få.

Ja, det finns faktiskt hjälp att få med sina tänder om man har antingen skadade eller helt enkelt inga tänder alls på vissa ställen i munnen. Saknade tänder kan bero på olika skador eller annat som har hänt i livet som gör att man har dåliga tänder. Det finns faktiskt hjälp att få, var inte orolig. Det finns kliniker som utför olika slags tandimplantat i Göteborg med omnejd, om du är bosatt där i närheten. Det fina med detta är att resultatet blir nästintill som dina vanliga riktiga tänder, fast det är ett implantat. Du kommer knappt märka någon skillnad och ingen annan heller för den delen. Dessutom kommer du ha tänder som är hela och fina igen.

En kvinna kollar sig själv i spegeln

Tandimplantat med kvalitet

Det beror lite grann på hur det ser ut i din mun och vad det är som behöver åtgärdas, som bestämmer vad för slags implantat just du behöver. De flesta mottagningar använder sig utav tandimplantat av noga utvald kvalitet, som gör att ditt leende kommer lysa igen. Det är en kostsam historia att gå till tandläkaren överhuvudtaget men att gå och få ett tandimplantat är snäppet dyrare. Så de flesta mottagningar erbjuder en avbetalningsplan, så att man inte behöver lägga ut så mycket pengar på en och samma gång. Detta är något som är väldigt uppskattat eftersom det inte alla som har hur mycket pengar som helst att lägga ut på en gång.

Proffs på tänder

Tandläkare är ju faktiskt proffs på tänder, eller hur? Man behöver egentligen inte oroa sig men många lider av tandläkarskräck vilket kan göra det lite svårare att ta sig dit, särskilt om man har mycket som behöver åtgärdas i munnen. Skadade tänder eller avsaknad av tänder på vissa ställen kan ställa till med smärta och svårigheter i samband med matintag. Det är ett måste att ha fungerande tänder om man vill kunna äta som vanligt och slippa smärta. Innan man får ett implantat insatt så röntgas käken för att se hur det ser ut. Det kommer även göras röntgen fortsättningsvis under kommande år, för att säkerställa att allt ser ut som det ska. Implantaten fästs i käkbenet med titanskruvar och är naturtrogna, inte alls som löständer. Vi rekommenderar den här hemsidan: https://www.tandimplantatgöteborg.nu

20 Mar 2020